Palvelut

Campnou Oy

Palveluihimme kuuluu kaikki alun suunnittelusta jälkimarkkinointitukeen asti

Valmistamme alumiiniveneet ja -rungot ammattitaidolla ja kokemuksella. Alumiinimateriaalin tuntemus on yrityksemme ydinosaamista. Asiakkaitamme ovat monet kansainvälisestikin tunnet yritykset, jotka luottavat palvelumme laatuun kaikilla osa-alueilla.

Suunnittelu

Suunnittelemme tuotteet yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tuomme prosessiin ennen kaikkea materiaaliosaamisen ja kehitämme tuotteita eteenpäin jatkuvasti, jotta ne olisivat yhä tuotantotehokkaampia.

Hankinta

Materiaali saadaan muotoon leikattuna ja särmättynä Fibercut Oy:ltä. Campnou on yksi yrityksen omistajista. Fibercut hankki merkittävän osan materiaaleista suomalaisille alumiinivenevalmistajille. Suuri volyymi mahdollistaa suuret ostot suoraan tehtaalta sekä varaston, josta pystytään toimittamaan pikaisellakin aikataululla alumiinia.

Valmistus

Laadukkaiden alumiiniveneiden ja -runkojen valmistus sekä tuulilasien valmistus yhdessä asiakkaan kanssa. Teemme alumiiniveneiden valmistuksesta sarjatuotantoa, menettämättä työn laadukasta jälkeä.

Logistiikka

Kuljetus Hietakangas Oy kuljettaa suuren osan tuotteista. Kuljetusta tapahtuu molempiin suuntiin, eli myös asiakkaalta saamme tavaraa kyytiin paluumatkalle.

Jälkimarkkinointituki

Asiakkaamme ei jää koskaan yksin tuotteiden kanssa. Me neuvomme alumiiniin liittyvissä ongelmatilanteissa ja annamme lausuntoja esimerkiksi vakuutusyhtiöille.